• 0
  • 0 Košarica
    0 kn
    • Ukupno: 0

UPUTSTVA

Superklub je sigurna internet trgovina sa širokim asortimanom proizvoda u kojoj pri svakoj kupnji možeš dobiti bonus kune koje se automatski prebacuju u tvoj virtualni Superklub novčanik. Kako bi dobio bonus kune, potreban ti je samo korisnički račun na Superklub-u putem kojeg također možeš pratiti u svakom trenutku stanje bonus kuna koje možeš koristiti prilikom bilo koje kupovine na Superklub-u te s njima umanjiti cijenu proizvoda ili u potpunosti odraditi kupovinu.


Iznos bonus kuna koje možeš dobiti je vidljiv uz svaki proizvod ukoliko klikneš na  , kako je prikazano na primjeru:


Kako bi održao virtualni novčanik aktivnim, potrebno je minimalno jednom godišnje kupiti jedan proizvod iz našeg asortimana. U slučaju da ne kupiš ništa unutar navedenog perioda, virtualni novčanik će postati neaktivan, no ne brini, nećeš izgubiti prikupljene bonus kune. Novčanik će se ponovo aktivirati sa sljedećom kupovinom, a bonus kune će se zbrojiti. 


Način dodjele bonus kuna: 

Vi ste korisnik A, kad kupite nešto dobijete Bonus A.


Korisnik B je korisnik kojeg ste vi pozvali svojom pozivnicom/linkom da se registrira u Superklub - kada korisnik B nešto kupi vi dobijete Bonus B.


➡Korisnik C je korisnik kojeg je pozvao Korisnik B u Superklub njegovom pozivnicom - kada korisnik C nešto kupi vi dobijete Bonus C.

➡Korisnik D je korisnik kojeg je pozvao Korisnik C u Superklub njegovom pozivnicom - kada korisnik D nešto kupi vi dobijete Bonus D.

➡Korisnik E je korisnik kojeg je pozvao Korisnik D u Superklub njegovom pozivnicom - kada korisnik E nešto kupi vi dobijete Bonus E.

➡Korisnik F je korisnik kojeg je pozvao Korisnik E u Superklub njegovom pozivnicom - kada korisnik F nešto kupi vi dobijete Bonus F.

Vi pozivate samo Korisnike B tako da o korisnicima C, D, E i F ne morate razmišljati 😊


Pozivnicu šaljete na način da podijelite svoj jedinstveni referal link koji se nalazi u vašem virtualnom novčaniku.U slučaju nejasnoća pri prvim aktivnostima i/ili kupovini, kontaktirajte nas na [email protected]


Vaša internet trgovina Superklub