• 0
  • 0 Košarica
    0 kn
    • Ukupno: 0

Uputstva

Superklub je sigurna internet trgovina sa širokim asortimanom proizvoda gdje pri svakoj kupnji možeš dobiti bonus kune koje se automatski prebacuju u tvoj virtualni novčanik. Kako bi dobio bonus kune, potreban ti je samo korisnički račun na Superklub-u putem kojeg također možeš pratiti u svakom trenutku stanje bonus kuna koje možeš koristiti prilikom bilo koje kupovine na Superklub-u te s njima umanjiti cijenu proizvoda ili u potpunosti odraditi kupovinu.


Iznos bonus kuna koje možeš dobiti je vidljiv uz svaki proizvod ukoliko klikneš na , kako je prikazano na primjeru:


Dodatne bonus kune možeš dobiti ukoliko preporučiš prijatelju kupovinu u Superklub-u, s njegovom/njezinom kupovinom i ti i on/ona dobivate bonus kune u virtualni novčanik. Što više prijatelja pozoveš u kupovinu, povećavaš si dodatnu zaradu. Ukoliko oni predlože svojim prijateljima kupovinu u Superklub-u, to će utjecati na iznos tvojih bonus kuna u virtualnom novčaniku.


Kako bi održao virtualni novčanik aktivnim, potrebno je minimalno jednom godišnje kupiti jedan proizvod iz našeg asortimana. U slučaju da ne kupiš ništa unutar navedenog perioda, virtualni novčanik će postati neaktivan, no ne brini, nećeš izgubiti prikupljene bonus kune. Novčanik će se ponovo aktivirati sa sljedećom kupovinom, a bonus kune će se zbrojiti.


Način dodjele bonus kuna:

Vi ste korisnik A, kad kupite nešto dobijete Bonus A.

Korisnik B je korisnik kojeg ste vi pozvali svojom pozivnicom/linkom da se registrira u Superklub - kada korisnik B nešto kupi vi dobijete Bonus B.

🔹🔹🔹🔹🔹

➡Korisnik C je korisnik kojeg je pozvao Korisnik B u Superklub njegovom pozivnicom - kada korisnik C nešto kupi vi dobijete Bonus C.

➡Korisnik D je korisnik kojeg je pozvao Korisnik C u Superklub njegovom pozivnicom - kada korisnik D nešto kupi vi dobijete Bonus D.

➡Korisnik E je korisnik kojeg je pozvao Korisnik D u Superklub njegovom pozivnicom - kada korisnik E nešto kupi vi dobijete Bonus E.

➡Korisnik F je korisnik kojeg je pozvao Korisnik E u Superklub njegovom pozivnicom - kada korisnik F nešto kupi vi dobijete Bonus F.

🔹🔹🔹🔹🔹

Vi pozivate samo Korisnike B tako da o korisnicima C, D, E i F ne morate razmišljati 😊


Pozivnicu šaljete na način da podijelite svoj jedinstveni referal link koji se nalazi u vašem virtualnom novčaniku.


Loyalty korisnicima omogućavamo besplatnu dostavu unutar Hrvatske.

Loyalty korisnik se postaje potpisivanjem Loyalty privole.

Loyalty privola se može postpisati isključivo pismenim putem putem našeg terenskog komercijalista na području kojeg terenski komercijalista pokriva.

Trenutno područje koje pokrivamo putem terenskih komercijalista je područje Osječko Baranjske županije.U slučaju nejasnoća pri prvim aktivnostima i/ili kupovini, kontaktirajte nas na info@superklub.hr.


Vaša internet trgovina Superklub